Van Lopik Visspecialist is een familiebedrijf dat zich al bijna 50 jaar bezighoudt met de verkoop van een zeer groot assortiment van vis. In september 2022 is de winkel in zijn geheel vernieuwd. De nieuwe winkel heeft een vernieuwd visassortiment die de jeugd steeds blijft vernieuwen. Het assortiment bestaat o.a. uit: verse vis, gerookte vis, salades, kant en klaar maaltijden, hapjes, gebakken vis enz. Voor iedere visliefhebber wat wils.   

Van Lopik Visspecialist heeft zich door de jaren heen laten groeien met diverse bedrijven:

Van Lopik Catering & Partyservice en Van Lopik Verhuur

zijn een onderdeel van Van Lopik Visspecialist. Voor van Lopik Catering is geen evenement te gek. Van elke kleine en grote gelegenheid maken ze een onvergetelijke happening. Van Lopik Catering blijft groeien en heeft ook een grote verhuur afdeling waar zowel voor zakelijk als voor particulier gebruik vele materialen gehuurd kunnen worden.

Van Lopik Catering en Van Lopik verhuur verzorgen alles op het gebied van catering en nemen u de gehele organisatie uit handen. 

Van Lopik Partycentrum

Vier u verjaardag, jubileum, vakantieborrel, barbecue, babyshower, etc.

bij Van Lopik Partycentrum, Hoogstraat 32, Werkendam. 

This-Brasserie en Uitgaansgelegenheid This-it 

Uitgaansgelegenheid This-it is al 15 jaar een café in Werkendam. Door de weeks voor een heerlijk drankje en in het weekend met een DJ voor een dansje. Sinds kort is This-it uitgebreid met een Brasserie. In het weekend geopend voor een heerlijk diner of de gehele week voor een besloten feest met bijv. walking diner/buffet.